Yazılı Fetva

Kamera Karşısında, Cinslerin Birbirlerini Tatmin Etmesi

36872
10.02.2012

Hocam bir kişi kamerada karşıdaki bayana soyunursa cinsel organını gösterirse karşıdaki bayanda soyunup birbirlerini tatmin etmeye çalışırlarsa ve masturbasyon yaparlarsa bunun günahı nedir? Sonradan tevbe etme şansı var mı bu insanın pişmanlıktan dolayı. Şeriata göre cezası ne olmalıdır ve bu insan kendisini nasıl bu işten engellemelidir. Tavsiyeleriniz nelerdir. Ayet ve hadis varsa daha iyi olur. Ve bu işi tövbe edip tekrar yapan bir insan bu. Tam olarak kendisini kurtaramıyor. Tövbe ediyor...

Selamünaleyküm.Böyle sefil ve rezil işlerin ana nedeni iki şeydir. Biri, insanın enerjisini boşaltacak kadar yoğun bir iş sahibi olmaması diğeri de çevresinin salihlerden oluşmamasıdır. Yattığınızda iki dakika içinde uyuyakalacak kadar yorulacağınız bir iş ortamında olmalısınız. Kiminle oturup kalktığınızı da yeniden inceleyin. Bin kere tevbe etseniz bile tevbeye devam edin.
Kalbiniz eriyip sizi helâk etmeden toparlanmalısınız.
Hiçbir insanın normal kabul etmeyeceği ve 'cinsel sapıklık' olarak adlandıracağı bir işi yapmanın düşüklüğünü düşünmek size yeterli olmalıdır.

Nureddin Yıldız