Yazılı Fetva

"Bu bir soru değil, teşekkür mesajıdır..."

2087
13.01.2021

Selamunaleykum hocam. Hayırlı günler dilerim. Öncelikle haliniz, sıhhatiniz yerindedir inşallah. Bu mesaj soru değil teşekkür mesajıdır.
Ne yapsam Hakkınızı ödeyemem. Allah sizden razı olsun.
17 yaşındayım ismim Zeynep.
Sizin videolarınızı izler, notlar alırım. Gücüm yettiğince kitaplarınızı alır altını üstünü çize çize okurum. Ve başkaları da okur o kitapları.
Güzel gencim diye başladığınız, kardeşlerim diye devam ettiğiniz sözleri kulağıma küpe eder yüreğime firkete yaparım. Şu zor çağda tutunacak tek dalımın Allah olduğunu bilir ya da bazen gaflete düşecek olsam ondan başka kimsenin beni anlamadığını da bilir yine ellerimi açar duamı ederim. Niye anlatıyorsun bunu bana derseniz bunları nasıl bilirim? Bir Nureddin hocam çıkıp anlattı derim. Siz insanların yüreğine çok güzel dokunuyorsunuz.
Mesajım elinize ulaşır ise mes’ud olurum.
İnşaAllah ben de ahiret günü arşın gölgesindeki bu ümmetin bir genci olurum. Rabbim sizi sıkıp incitmesin. Hürmet ederim.
Küçük bir köyden yazıyorum size Antep’e düşerse yolunuz misafirimiz olun inşallah.
Küçük bir köyde, Nureddin hoca küçük bir kalbe dokunmuştur bunu bilmenizi isterim inşallah. Hayırlı günler.

Zeynep kızım, selamünaleyküm.
Yazını okudum. Allah senden razı olsun. Seni payidar kılsın. Annene babana afiyetler versin. Sonra da hepimizi cennetlerinde buluştursun. Seni tebrik ederim. Sakın unutmayasın. Bu uygulamaların şeytanı delirtebilir ve sana bin bir tuzak kurabilir. Ona göre de sen iradenle güçlü ol, ibadetlerinle, sürekli Kur'an okumanla kendini canlı tut. Senin için dualar ederim kızım, senden de dua beklerim.
Selamünaleyküm.

Nureddin Yıldız