Yazılı Fetva

Sevenleri Ayırmak İçin, Büyü Yapılması

12391
08.12.2011

Selamun Aleykum,
Benim Sorum digerlerinden biraz farkli olacak insallah yardimci olabilirsiniz bana. Bundan 2 yil once babamin uvey halasinin kizini gördüm ,zaten hakkindada cok guzel seyler duymustum ve kendime münasib gördüm. Ve ona acildim yani niyetimi söyledim. O da guzel bir tepki verdi ve annesine danismak istedigini söyledi ancak umudum yok dedi cünkü ailelerimizin arasi kötü. Ve ertesi gün ortalik karisti olmaz demisler anlasilan ve kiz bana görüstügüm biri var , zaten bizimkiler kabul etmez dedi ve olay kapandi. Ben tabiki duramadim ve 3 ay sonra msj cektim yine olmaz dedi. Aradan 5-6 ay daha gecti tekrar msj yazdim ve aramami istedi aradim. Konustuk belliydi oda hos bakiyordu aslinda ama telefonda kotu oldu ve kapattim. Bende o kötü oluyor diye birdaha yazmadim ama icim icimi yiyordu. aradan yine 1 yil gecti yani 2011 kadir gecesinde msj yazdi bana ve artik dayanamicam dedi. Seni unutamiyorum birtürlü dedi. Ve biz yazismaya ve konusmaya basladik. ve hergün fetih suresini okuyorduk ikimizde ailelerin gönlünü feth etmek icin. 1 hafta cok güzel gecti ve cuma günü bir mesj geldi beni ara dedi. aradim. Arkadasi ile bir hocaya gitmis cunku son zamanlarda cok zayiflamis, rahatsizmis doktorlar birsey bulamiyorlarmis. Hoca sana büyü yapmislar demis, beni tarif etmis ve ailesi büyü yapmis demis.3 harfli var senin üzerinde demis. Ve o gün hersey bitti.Simdi aklima takilan seyler var:
1. Kiz hocaya demiski hocam ben hergün fetih suresini okuyorum nasil olur? Hoca onlar insana yalnis okuturlar. demis. Bu olabilirmi?
2.Ve bir celiski var, hoca bu büyü 3 yil once yapilmis demis fakat ben kizi göreli ve aileme söyleyeli 2 yil olmustu. Ancak msjlarda ben hep 4 yildir bekliyorum demistim ona. tam o cuma gunu düsündüm ve 2 yil olmus 4 degil diye msj cekmistim hersey bitmeden önce. Kendi kendime düsünüyorum acaba msjlari mi okudular diye. Bilemiyorum.Bir yandan ailesi tuzakmi kurdu hoca ile anlasip diyorum diger yandan benim ailemden kim yapmis bu büyüyü diyorum. Tam bir cikmazdayim hocam. Cok dua ediyorum, göz yasi döküyorum. Hayatim boyunca yasitlarimin yaptigi haram seylerden kacindim ve mutlu olmak istiyorum.rizasi icin bir akil verin.

Selamünaleyküm. Çıkmazda değil tuzaktasınız. Acilen o tuzaktan kaçın. Kızın gittiği de hoca değil şeytandır. Allah seni seviyor ki bu bataklıktan kurtarmak istedi seni. Sakın bir adım daha gitme. Mesaj da yazma, geleni de okuma. Yoluna git, işine bak.

Nureddin Yıldız