Yazılı Fetva
Çalışan bayanla evlenmeli miyim?
Hocam, yazılarınızda, 'hanımların görevi iyi bir eş ve anne olmak' demişsiniz. Ben üniversite öğrencisiyim ve evli değilim. Günümüzde aileler kızlarını okutuyor. Bize de okuyan bir eş nasip olursa ve 'çalışacağım' derse tavrımız ne olmalı? Ben eşimin çalışmasını istemem ama evleneceğim bayan bunu isterse nasıl davranmalıyım? Bu durum az çok çevremdeki büyüklerimde var ve sorun oluyor.
Siz erkek olarak evlenmeyi düşünmüyor musunuz? Nasıl bir evlilik yapacaksınız, hiç sorup soruşturmayacak, eş adayının düşüncelerini öğrenmeyecek misiniz? Sizin anlayışınızdan uzak biri ile neden evlenesiniz ki?
Nureddin YILDIZ
ETİKETLER
bayanın çalışması çalışan bayanla evlilik dini sorular evlenmek evlilik fetva görüşme kadının çalışması nureddin yıldız nurettin yıldız
bayanın çalışması çalışan bayanla evlilik dini sorular evlenmek evlilik fetva görüşme kadının çalışması nureddin yıldız nurettin yıldız
BENZER FETVALAR